Månadens tvillingbild

Månadens tvillingbild

Angelina och Edwin

Premiär! Första utebadet någonsin för Angelina och Edwin. Bilden är tagen hemma i träfgården, i fjol. Då var Angelina (till vänster) och Edwin cirka 8 månader gamla.

”Nu går Angelina och Edwin på dagis och fyller snart 2 år. De är varandras olikheter och därför kompletterar de varandra väldigt bra. Det är alltid roligt att se hur de tar sig an nya utmaningar, det blir lite som en tävling dem emellan där det kan bli tjafs, till exempel om de båda ska få plats i en badbalja – men till slut är de där båda två, nöjda över sin prestation.

Angelina är väldigt social och framåt, äventyrlig, och vill gärna vara nummer ett. Edwin är nyfiken, vaksam och utforskande och vill gärna bli utmanad.

De har väldigt stark vilja var för sig men också för varandra! När de leker tillsammans vill de ofta ha samma leksak och det kvittar om man har köpt likadana leksaker. Ibland leker de var för sig, men de har koll på varandra och det dröjer inte länge förrän de letar upp varandra.

De tycker om att sova tillsammans – och att väcka varandra.
I det stora hela är de tajta och trivs att leka tillsammans och mysa nära varandra, ändå blir det bråk då och då. De är som jing och jang som hela tiden håller igång. Två olikheter som bildar en stor helhet. De har börjat leka tittut med varandra, det är skoj :-)”

Födda: 2015-10-24
Födelsevecka: 39
Födelsevikt/-längd: Edwin 2 825 g, 47 cm och Angelina 2 390 g, 44 cm
Syskon: Alex 19 år, Yezid 10 år och Esmeralda 8 år
Mamma och pappa: Christina och Rincon

Logga in och läs mer i nyhetsbrev 4 2017!

Skicka bilder till oss!

Maila gärna bilder på era tvillingar eller trillingar till oss, vi kanske använder dem i vårt nästa nyhetsbrev och här på vår webbplats!
E-post: svenska@tvillingklubben.se