Månadens tvillingbild

Månadens tvillingbild

Jack och Elliot

jack_elliot
Jack i grön tröja drar Elliot i håret. Bilden är tagen av mamma Åsa – som är professionell fotograf – i november 2016. Pojkarna är 4,5 år på bilden.

”Åsa och Anders Deleau Wiklund fick veta att de väntade tvillingar i vecka 15. Men då hade Åsa redan gått runt i några veckor och sagt att det var två.
– Jag drömde om tvillingar. Såg dem överallt. Då min farmor var tvilling visste jag att det fanns en genetisk möjlighet, säger Åsa Deleau Wiklund.

Pojkarna närmar sig fem år och leker både ihop och med andra. De har för det mesta gått bra ihop och leker bra, men såklart bråkas det en hel del också och de retas med varandra rätt mycket. Just nu främst om legogubbar och vem som ska få ta på overallen först… Men när det gäller ställer de verkligen upp för varandra, ”rör inte min brorsa”.

Läs mer om Jack och Elliot, och njut av alla härliga bilder, i artikeln om familjen Deleau Wiklund i årets första nyhetsbrev från Svenska Tvillingklubben.”

Födda: 2012-03-22
Födelsevecka: 36+6
Födelsevikt/-längd: Elliot: 2 865 g, 47 cm / Jack: 2 800 g, 46 cm
Mamma och pappa: Åsa och Anders

Logga in och läs mer om Jack och Elliot i nyhetsbrev 1 2017!

Skicka bilder till oss!

Maila gärna bilder på era tvillingar eller trillingar till oss, vi kanske använder dem i vårt nästa nyhetsbrev och här på vår webbplats!

E-post: svenska@tvillingklubben.se