Månadens tvillingbild

Månadens tvillingbild

Lovis och Rut

Lovis och Rut.
Bilden är tagen under Kristi Himmelsfärdshelgen i år hos farmor och farfar i Halmstad, i väntan på en glasstrut från farmor efter middagen. Lovis till vänster och Rut till höger.

”Rut och Lovis är så väldigt olika varandra, Rut gör skäl för sitt namn, vi kallar henne krutrut och Rutan-tutan. Ett viljestarkt och högljutt energiknippe, snabb som en vessla, utan tålamod men med stort, stort hjärta som alltid har en puss och ett tröstande ord till övers.

Lovis är lugn, metodisk och mild. Men hon är också lite av en spjuver om hon får chansen, lite lurigt glitter i ögonen, gillar att spela apa och älskar när vi och andra skrattar åt hennes uppträde (Rut blir jättearg när nån skrattar åt henne).

Lovis är lite långsam men uthållig! Har ett stort tålamod, bra på pillgöra och är barnaskarans diplomat i det mesta (men envis som synden om det är nåt som är väldigt viktigt för henne).

De här två borde krocka hela tiden men de köper varandras olikheter helt och fullt och är – utan tvekan – bästa vänner i alla väder!”

Födda: 2013-01-08
Födelsevecka: 37+4
Födelsevikt/-längd: Rut 2 120 g, 45 cm och Lovis 2 660 g, 45 cm
Syskon: Flora 7 år
Mamma och pappa: Ellinor och Johan

Logga in och läs mer i nyhetsbrev 3 2017!

Skicka bilder till oss!

Maila gärna bilder på era tvillingar eller trillingar till oss, vi kanske använder dem i vårt nästa nyhetsbrev och här på vår webbplats!

E-post: svenska@tvillingklubben.se