Senaste nyhetsbrevet

Nu har vi lagt ut Nyhetsbrevet Dubbelt Upp Nr 5.
Logga in på våra medlemssidor och läs senaste nytt på tvillingfronten. När du loggat in: Klicka här för att läsa hela nyhetsbrevet!

tvillingklubben1505I Dubbelt Upp Nr 5 kan du läsa om Hanna och Helge som fick tvillingar för drygt ett år sedan och plötsligt var en familj med fyra barn. Glädjen över de två små flickorna var naturligtvis stor. Men livet med två spädbarn med samtidiga behov kan bitvis vara väldigt tufft. För Hanna och Helge ledde det till att båda tvingades sjukskriva sig på grund av utbrändhet. En liknande berättelse av en annan tvillingmammas finns också att läsa.

Vi följer även upp vad som händer kring Tvillingupproret som startades av svenska tvillingföräldrar somras med krav på lika antal föräldradagar för alla barn – bland annat just för att förebygga att föräldrar till tvillingar blir utbrända. Mer om tvillingupproret

I nyhetsbrevet kan du också läsa om Inger som fick sina tvillingar för 24 år sedan och berättar om sina upplevelser som tvillingmamma. Du får även träffa enäggstvillingarna Einar och Göran födda 1956 som har musikbandet ”Dubbelt Upp” ihop. Med mera!