Amningsprodukter

Amningskudde
Svenska Tvillingklubben tillverkar och säljer en specialdesignad amningskudde som ger maximal avlastning för armar och axlar och fungerar utmärkt vid enkel och dubbelamning. Kudden är framtagen med högsta krav på material och innehåller inga allergener. Färg vit
kr595.00
Ytterfodral till Amningskudden
Amningskudden kan användas utan ytterfodral men om du vill hålla kudden fräsch så rekommenderar vi ett fodral. Lätt att tvätta i 40 grader. Ytterfodralet finns i många olika färger och mönster. Köp gärna två att byta med.

kr245.00
färg :
Bröstvårtsskydd
Undvik att få såriga bröstvårtor genom att använda bröstvårtsskydd. Skyddet används i BHn och förhindrar svampinfektioner genom att bröstvårtan får luftcirkulation genom de små hålen i skyddet. Ev. läckage sugs upp av bomullssträngen. Används gärna i kombination med Lanolin salva som skyddar och återinfettar bröstvårtorna. Levereras i 2-pack.
kr129.00
Enhandspump
Praktiskt enhandspump med flexishield som underlättar urpumpningen av bröstmjölk. Flexishielden masserar bröstet och stimulerar utdrivningsreflexen. Bröstmjölken pumpas genom ett membran ner i flaskan och kan ges direkt till barnet eller sparas till senare matningstillfälle. Pumpen kan även användas med fryspåsar för direkt infrysning av bröstmjölken.
kr550.00
Fryspåsar
Förvara urpumpad bröstmjölk i frysen. Pumpa direkt i fryspåsen och förslut. Skriv på datum och frys in. Används inom 3 månader. Tina och värm i vattenbad.
kr199.00

 

Bröstvårtssalva
Skydda bröstvårtorna från uttorkning och sprickor. Återinfetta bröstvårtorna efter varje amning med Lansinoh lanolinsalva. Salvan behöver inte tvättas bort innan amning. Används gärna i kombination med bröstvårtsskydd.
Såriga bröstvårtor är mycket plågsamt och leder ofta till att man slutar amma. Genom förebyggande vård kan man slippa sår och infektioner.
kr189.00
Lily Pads läckageskydd
Tunt och mjukt silikonskydd som förhindrar läckage från bröstvårtorna genom lätt tryck. Levereras i 2-pack.
kr229.00
Amningsskydd
Mjuka amningskydd i silikon. Delvis utskurna för att babyns näsa inte ska komma i kontakt med skyddet. Används vid amning av små nyfödda barn eller vid amningssvårigheter.
kr99.00