Böcker

Böcker

Pris: 139kr

Fler än en – att vänta tvillingar

(Tillfälligt slut på förlaget! Finns som PDF på medlemssidorna och ingår i medlemskapet!)
Del 1. En första information och praktisk handledning för er som fått beskedet att ni ska bli tvillingföräldrar. Enkelt och klart beskrivs vad som händer fysiskt och psykiskt under en tvillinggraviditet.

Pris: 195 kr

Tid för två – vardag med tvillingar

(Tillfälligt slut på förlaget! Finns som PDF på medlemssidorna och ingår i medlemskapet!)
Del 2. Vänder sig till föräldrar med tvillingar mellan 0-6 år. Det första året med tvillingar behandlas ingående med mycket goda tips och råd. Andra kapitel handlar om betydelsen av namn, klädsel och utseende. Individuell utveckling, träning att stå på egna ben och fördelar med tvillingskapet mm.

Pris: 195 kr

Att leva med tvillingar

Del 3. 0-16 år. Boken vänder sig till föräldrar, lärare och andra som kommer i kontakt med tvillingar i dagis och skolåldern med syftet att ge bättre kunskap och fästa uppmärksamhet på tvillingars speciella behov. Boken ger också många praktiska råd och tips om hur man kan hjälpa tvillingar att må bra under skoltiden.

Pris: 50 kr

Dom är ju två!

Av Britta Alin Åkerman. En bok för den som vill veta mer om tvillingars mentala utveckling. En studie av 34 tvillingpars mentala utveckling i en avhandling från Lärarhögskolan i Stockholm.

Informationshäften

Pris: 59 kr

Kejsarsnitt, en annorlunda förlossning

Av Ingrid Roos. Ett häfte för dig som väntar barn och vill förbereda dig väl, för dig som ska genomgå en planerad kejsarsnittsförlossning och för dig som just genomgått akut kejsarsnitt. För ju mer du vet om vad som ska hända eller just hänt

Pris: 59 kr

Lättare att amma

Av Marianne Rydin. Lär dig hur du som förälder kan massera ditt barn. Ju mer kärlek, ömhet och beröring ditt barn får, desto bättre blir förutsättningarna för att det ska växa och utvecklas både fysiskt och psykiskt.

Från våra grannländer:

Pris: 199 kr

Ti år med tvillinger

Av Abelone Glahn. Skriven på danska. Mot bakgrund av sina egna upplevelser beskriver danska journalisten och tvillingföräldern Abelone Glahn de första tio åren med tvillingar. Abelone har även intervjuat andra tvillingföräldrar. Boken är både personlig och faktaspäckad.