Enskild rådgivning

Det finns ofta ett stort behov av att kunna träffas och prata lite mer privat om de situationer som kan uppstå i en familj med tvillingar, trillingar eller fyrlingar.

Svenska Tvillingklubben erbjuder därför alla föräldrar som väntar tvillingar, trillingar eller fler möjligheten att boka tid för en enskild rådgivning tillsammans med Margareta Widell. Hon är själv mamma till tvillingflickor, är utbildat amningsombud och har många års erfarenhet av tvillingfamiljer genom sitt arbete som ordförande för Svenska Tvillingklubben.

Vid en enskild rådgivning med med Margareta kan ni ställa alla tänkbara frågor (dock ej rent medicinska frågor) om tvillingar, trillingar eller fyrlingar. Det kan handla om graviditeten, skötsel, amning, känslor, bearbeta erfarenheter, syskonproblem, tid/tidsbrist, sömn/sömnbrist, behov av rutiner, arbetsfördelning, gränssättning med mera.

Bra för trilling- och fyrlingsföräldrar

För alla som väntar fler än tvillingar rekommenderas att boka två timmars enskild rådgivning istället för Svenska Tvillingklubbens föräldrautbildning. Det är mycket som är speciellt när man väntar trillingar eller fyrlingar och kan inte jämföras med tvillingar.

Kostnad och bokning

Enskild rådgivning kostar 500 kr/timme för medlemmar.
Icke medlemmar 650:-/timme.
Ring till Svenska Tvillingklubben för mer information och bokning. Telefonnummer 0738-33 15 10.